Стилът на вашата картина, aкцентът в интериора ви...

Изкуството в рамки - с професионализъм!!!

Представяне

„Ванина Л” е водеща фирма в България, вносител и
производител на рамки за картини - от дърво,
пластмаса и алуминий.

Основана през 1991 г. компанията се специализира в
оформението на художествени произведения.

Разнообразие от продукти – изберете от на 700 дървени,пластмасови,метални профила, паспартута, стъкла, платна и аксесоари.

Широкият спектър от традиционни, съвременни, класически, барокови и модерни профили, позволява на клиентите да избeрат най-подходящото оформление за техните произведения.

Фирмата се грижи за постоянното обогатяване на колекцията си, за да бъде лидер на пазара, не само с обслужване и коректност, но и с многообразие от набор на профили и услуги.

Консултантите на „Ванина Л” са на разположение на всеки клиент при избора му на рамка, паспарту или друг аксесоар,като внимателно предлагат различни варианти.

Следвайки модерните тенденциите в бранша, ще останете изненадани от ю новаторските решения и идеи. Най-голямото предизвикателство за екипа на компанията е да постави финалната щриха на вашето произведение на изкуството.

Съчетайте цветовете и материалите, за да усъвършенствате жизненото си пространство. Добре рамкираната картина, поставена на подходящо място във вашия дом или офис, допринася за уюта и подчертава Вашия стил на живот.

Декорирайте с въображение вашата картина, гоблен или постер и създайте шедьовър.

Професионализъм…качество…бързина на изпълнение!